Transformatiesloop | Renovatiesloop | Utiliteitssloop | Woningsloop | Industriesloop

Asbestsanering: zorgvuldig saneren en helder communiceren

ASBEST 

Wij verwijderen asbest en asbesthoudende toepassingen uit woningen, gebouwen, fabrieken en grond. Uiterst zorgvuldig, volgens de arbeidsomstandigheden regeling. Dit werkveldspecifieke certificatieschema is verplicht voor alle bedrijven die zich bezighouden met asbestsanering. Daarbij overleggen we voortdurend met onze opdrachtgevers, het bevoegd gezag en belanghebbenden. Voor, tijdens én na onze werkzaamheden. Want asbestverwijdering is niet alleen een kwestie van deskundig saneren, maar ook van duidelijk communiceren.

Werkwijze asbestsanering

In de video is te zien hoe wij een buitensanering aanpakken. Het complete saneringstraject, inclusief alle voorbereidingen, omvat ook het verwijderen en recyclen van oude dakpannen en schoorstenen. Zo werken we met onze opdrachtgevers en gespecialiseerde medewerkers samen aan een schone leefomgeving. Veilig en duurzaam, óók voor de generaties na ons.

MILIEUTECHNIEK / CHEMISCHE REINIGING

Naast asbest saneren, verzorgen we ook we ook de chemische reiniging van objecten (woningen, gebouwen, fabrieken, machines, technische installaties)  vervuild door stof, olie, vet of door gevaarlijke stoffen zoals bijvoorbeeld chroom 6.

Uiteraard gaan we bij deze werkzaamheden uiterst zorgvuldig te werk, volgens de arbeidsomstandigheden regeling. Goed opgeleide gekwalificeerde medewerkers worden ingezet om u en onze veiligheid te waarborgen. Daarbij overleggen we voortdurend met onze opdrachtgevers, het bevoegd gezag en belanghebbenden. Voor, tijdens én na onze werkzaamheden. Want ook chemische reiniging is niet alleen een kwestie van deskundig saneren, maar ook van duidelijk communiceren.

 

MEER WETEN?

Lees meer over Wat kost asbestsaneren

Wilt u weten wat wij op het gebied van asbestsanering en milieutechniek voor uw organisatie kunnen betekenen? Een offerte ontvangen voor uw eigen project?

Neem contact op