Transformatiesloop | Renovatiesloop | Utiliteitssloop | Woningsloop | Industriesloop

Geschiedenis: rijke historie, klaar voor de toekomst

Grondlegger (opa) Thijs Heezen (1940) komt op vierjarige leeftijd met zijn ouders uit Indonesië naar Nederland. Als jongeman ontwikkelt hij samen met zijn vader, die hem voor het slopersvak heeft geïnteresseerd, activiteiten in de omgeving van Rotterdam.

Een grote opdracht leidt hem naar Eindhoven, waar hij zijn vrouw ontmoet en in 1956 zijn eigen slopersbedrijf opricht. Ze krijgen 4 kinderen. Helaas overlijdt hij al op 56-jarige leeftijd. Zijn zoon Thijs sr., dan 18 jaar, krijgt de leiding over het bedrijf.

Alle gezinsleden werken hard aan de expansie, waardoor het bedrijf snel groter wordt, door overnames en autonome groei. Er komen verschillende werkmaatschappijen en meerdere vestigingen. In 2008 betrekt Heezen een nieuw hoofdkantoor op een multifunctionele locatie aan de A50/A2, op het Eindhovense industrieterrein Kapelbeemd.Thans wordt de onderneming geleid door Thijs sr. en zijn zoon Thijs jr., de 3e generatie!

Inmiddels telt Heezen 9 bedrijven en meer dan 200 medewerkers, en is ook de derde generatie actief in de organisatie, vastberaden om de Heezen bedrijven met dezelfde inzet, deskundigheid en gedrevenheid voort te zetten. Kortom: klaar voor de toekomst.

pand Heezen bv