Transformatiesloop | Renovatiesloop | Utiliteitssloop | Woningsloop | Industriesloop

Samen sterk voor morgen

M. Heezen is dé specialist in sloopwerken, asbestsanering, bodemsanering en infratechniek. Wij zorgen voor zorgvuldige verwijdering en uitfasering van stoffen die niet in een duurzame omgeving passen en adviseren partners en opdrachtgevers in slimme keuzes voor ontwerp, realisatie en hergebruik. Omdat de wereld ons dierbaar is.   

Met vestigingen over heel het zuiden van Nederland en België maken wij ons samen sterk voor morgen. Vanuit onze liefde voor machines en respect voor de omgeving werken wij met plezier aan zowel kleine als grote opdrachten voor zakelijke opdrachtgevers actief in de bouw- en vastgoedsector. We zijn actief in heel Nederland met internationale ervaringen. 

Snel schakelen, breed dienstenpakket, integrale aanpak

Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij snel voorzien in de behoefte van onze opdrachtgevers en hun relaties. Dat doen we met een breed pakket aan dienstverlening en een integrale aanpak. Wij geloven dat onze expertise het beste tot zijn recht komt als wij al in een vroeg stadium bij projecten worden betrokken.

De kracht van een groot familiebedrijf

M. Heezen is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 10 werkmaatschappijen en ruim 300 medewerkers. We werken met de kracht van een groot concern, maar met de korte lijnen, charme en betrouwbaarheid van een familiebedrijf. 
Wij zijn ons ervan bewust dat duurzaamheid en winstgevendheid essentieel zijn voor onze continuïteit. Daarom investeren we in continue ontwikkeling van onze organisatie en onze medewerkers. M. Heezen heeft haar duurzaamheidsvisie, doelen en beleid vormgegeven op basis van The Natural Step principes. Lees meer over MVO en Duurzaamheid

 

 

‘De wens die mijn vader had voor hem en mij, hebben we niet kunnen verwezenlijken. Maar voor mij en mijn zoon is het wel gelukt en daar ben ik van alles het meest trots op.’

Lees het verhaal van Thijs & Thijs

 

 

Wij maken ons al ruim 60 jaar sterk voor de wereld van morgen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

+31 (0)40 262 18 15

Hoe wij dat doen? Lees hier ons verhaal. Bekijk onze duurzame feiten