Transformatiesloop | Renovatiesloop | Utiliteitssloop | Woningsloop | Industriesloop

Infrastructurele werkzaamheden: alles deskundig aangelegd


Waar gesaneerd en gesloopt wordt, zijn vaak ook infrastructurele werkzaamheden (grondwerk en straatwerk) te verrichten. Dan is het prettig om een partner te hebben aan wie u ook deze grondwerk en straatwerk activiteiten kunt overlaten, toch?

Grondwerk: een goede basis

Nadat alle sloopwerkzaamheden zijn verricht moet het terrein worden klaar gemaakt voor de volgende fase. 

Grondwerk bestaat uit het verwijderen van eventuele oude bestrating, het uitgraven en het aanbrengen van een nieuwe goede ondergrond. Afhankelijk van waarvoor het terrein gebruikt gaat worden (woningbouw, industrie, parkeren etc) wordt bepaald welke ondergrond nodig is. Wij hebben alle benodigde kennis en machines in huis om complete bouwputten uit te graven en de aanleg van riolering of drainage voor u verzorgen.

Straatwerk: maakt het terrein toegankelijk.

Als het grondwerk gereed is kan een nieuwe bestrating worden aangelegd. Wij hebben alle benodigde kennis en machines in huis om bestratingen, klinkerverhardingen, asfaltverhardingen of betonverhardingen te realiseren.

MEER WETEN?

Wilt u weten wat wij op het gebied van infratechniek voor uw organisatie kunnen betekenen? Een offerte ontvangen voor uw eigen project?

Neem contact op